Llibres

Alguns dels llibres que parlen de Sant Miquel són els següents:

"La Vall de Campmajor", d'en Joan Fort i Olivella.

Joan Fort i Olivella és l’autor del llibre ” La Vall de Campmajor “, editat per la Diputació de Girona l’any 1998. En prop de 100 pàgines, l’autor fa un repàs de la història, fets, festes, etc. de Sant Miquel.

llibre joan

"Història del Futbol a Sant Miquel", d'en Tomàs Camós i Ramió.

Exhaustiu repàs del futbol a Sant Miquel des dels seus inicis fins l’any 2003. En Tomàs Camós i Ramió, ajudat pel seu germà Quimet, és l’autor d’aquest llibre de 234 pàgines i més de 100 fotografies. Editat per Gradefajol Edicions S.L.

llibrefutbol

"Quin món tan perdut!", de l'Àngel Vergés i Gifra.

Amb el títol de ” Quin món tan perdut!. Històries d’en Xico i d’en Tonet “, l’Àngel Vergés i Gifra ha escrit un llibre recollint les històries viscudes pels dos protagonistes. Més de dues-centes pàgines, en la que també s’hi troba la col.laboració d’en Josep Estarriola i Borrell que n’ha fet les il.lustracions.

llibre verges

"La Vall de Campmajor, un secret per descobrir" , d'en Joan Carreres.

La Vall de Campmajor, un secret per descobrir” d’en Joan Carreres és un llibre editat a finals del 2011 per l’editorial Gorbs. Amb pròleg de Lluís Roura, compta amb il.lustracions d’en Josep Estarriola i col·laboració de Mn. Joan Prat. Aquest llibre és un exhaustiu passeig per tots els racons de la vall, des de Falgons a Briolf, i una presentació de personatges i les seves vivències de Sant Miquel. Amb 300 pàgines plenes de fotografies que ens mostren el gran paisatge del nostre petit poble.

portada llibre joan carreres

"El Comte Despertaferro, el primer capità dels almogàvers”, d'en Jou Ramírez.

Llibre en forma de còmic que relata alguns passatges de la vida d´en Guillem Galceran de Cartellà, senyor de Falgons. Amb guió i dibuix d’en Jou Ramírez i amb l’assessorament històric de la M. Mercè Homs, el va editar Cartes Catalanes el setembre del 2011.

IMG_1042