Esports

Esports a la Vall

A sant Miquel és un micro-poble, però tenim molt clar que fer esport és SALUT. A continuació us farem 5 cèntims de les activitats esportives que estan actives a la Vall de Campmajor. L’entitat esportiva més antiga del poble és UE Sant Miquel. Aquesta té un equip de futbol 11 que juga a Quarta Catalana i forma part del grup 27. Entrena els dimarts i divendres i juga al camp de Sant Miquel els dissabtes a les 16h de la tarda segons el calendari de la lliga. Tenim un grups d’amics del tennis taula que entrenen esporàdicament els diumenges al matí al local del Sindicat i també tenim un grup d’aficionats a la petanca que van començar a fer partides d’entrament per preparar-se pel concurs de petanca de Santa Quitèria i Sant Miquel i han acabat fent una lligueta.

U.E Sant Miquel

La Unió Esportiva San Miquel de Campmajor som un equip amb molts anys d’història, tot i que vam iniciar la nostra etapa federativa l’any 1978.
El nostre equip actualment competeix a la 4a catalana grup 27.

Una fita històrica la qual vam assolir pels nostre 40è aniversari va ser el de disputar el nostre primer partit internacional, enguany a Anglaterra contra el Clapton CFC. Podeu veure el vídeo recopilatori i les nostres novetats al nostre Instagram: @uesantmiquel

Per qualsevol dubte o aclariment podeu posar-vos en contacte amb Josep Batlle 636 600 531 o Isabel Casals 669 146 811.

Campionat de Petanca

2a LLIGA DE PETANCA – Sant Miquel de Campmajor

Normes: La partida es jugarà amb dos boles per jugador. El primer equip que  arribi a 13 punts serà el guanyador de la partida i obtindrà un 1 en la graella de classificació general.

Horari: Diumenge a les 10h matí

 

Selecciona el calendari per veure la informació de les partides 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Veure classificació de la petanca

Gimcana d'orientació

Tens ganes de passar una bona estona? 

Prova de fer aquesta gimcana que ha fet l’associació Pinyaroca amb el Consell esportiu del Pla d’Estany i el tècnic municipal d’esports.

Per començar,  cal seleccionar el mapa i escanejar el codi QR. 

Consell Esportiu del PLA DE L'ESTANY