BUSQUEN EXTRES!!!!

CARTEL EXTRAS-001

LOS APACHES és un curtmetratge produït per ESCAC Films (https://escac.com/ca/escac-films/). Aquest any en Diego Castiñeiras i l’Anna Moragriega han acabat el grau en Cinema i Mitjans Audiovisuals a l’ESCAC (Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya) i aquest és el curtmetratge final de grau, que realitzarem del 3 al 9 de setembre del 2018.

El curtmetratge es rodarà als Campaments L’Arcada a Sant Miquel de Campmajor i tracta del següent: “Últim dia de campament en el que l’Ali és monitora. Això vol dir que aquesta nit serà el gran enfrontament amb “los Apaches”. Tots els nens i nenes esperen amb ànsies la seva arribada. No obstant això, l’Ali no sembla en absolut contenta. Ha estat intentant impedir que en Darío, un nen una mica diferent, “els doni el seu merescut”, però tot sembla anar en contra seu. El seu pla ha fallat i ja no queda gairebé temps, així que l’Ali posarà tota la seva energia a fer alguna cosa, però la gran pregunta és: Fins on estarà disposada a arribar?”.

Per poder realitzar-lo necessiten recrear un campament d’estiu com a tal. Per aquesta raó, han pensat que estaria genial comptar amb nens i nenes d’entre 11 i 16 anys de Sant Miquel de Campmajor. Això significa que alguns dies de rodatge necessitaran omplir el campament amb figuració/extres que tinguin ganes de conèixer per dins un rodatge de cinema com aquest.

Si tens ganes de formar part del rodatge envia una foto, data de naixament i contacte del pare/mare/tutor legal a:

figuracionapaches@gmail.com