Compostador comunitari a Sant Miquel de Campmajor

Durant aquests dies veureu que a Sant Miquel, com en d’altres pobles de la comarca, s’ha instal·lat al costat de l’àrea d’aportació del camí de la Roqueta un espai delimitat per una tanca de fusta on hi posarem dos compostadors de 700 litres de capacitat.

Aquest espai està destinat a fer la funció d’àrea de compostatge comunitari per a la matèria orgànica generada en aquells habitatges que no disposen de compostador propi.

No es demana als veïns que facin altra cosa diferent al que feien fins ara; en lloc de posar la seva bossa d’orgànica en un contenidor, l’hauran de posar dins d’un compostador procurant, això sí, que no contingui altres materials que no siguin orgànics de cuines, horts o jardins.

Demanem la vostra comprensió davant el canvi que això suposa i, que tingueu molt present que al tractar-se d’espais públics, tots en som responsables, i hem de ser curosos en mantenir-los nets, per respecte als nostres veïns i a l’entorn del municipi.

Els tallers informatius

Crespià: dissabte, 19 de novembre a les 10 hores a la Plaça del Pi (zona verda)

Esponellà: dissabte, 19 de novembre a les 12 hores a la Carretera de Banyoles a Figueres (àrea de contenidors)

Sant Miquel de Campmajor: dissabte, 26 de novembre a les 10 hores al Camí de la roqueta (àrea de contenidors)

Palol de Revardit: dissabte, 26 de novembre a les 12 hores al Castell (àrea de contenidors), dissabte 3 de desembre a les 10 hores a Cal Ferrer (àrea de contenidors) i dissabte 3 de desembre a les 12 hores al Pavelló (àrea de contenidors).