Endarreriment en el cobrament de tributs i suspensió de terminis

nota suspensió tributs 18 de març

El Consell Comarcal del Pla de l’Estany, d’acord amb el conjunt de municipis de la comarca, davant la situació d’excepcionalitat que s’està vivint en relació al Coronavirus Covid-19, ha decidit SUSPENDRE EL CALENDARI DE COBRAMENT en relació a la recaptació dels tributs per part del Consell Comarcal.


Fins que no es resolgui la situació d’alarma dictada per l’autoritat estatal es deixarà en suspens la tramitació del cobrament del tributs des del servei de recaptació del Consell Comarcal del Pla de l’Estany. Per aquest motiu no rebreu aquests dies la notificació recordatori dels tributs que teniu domiciliats i no domiciliats.


No hi ha data prevista, fins que no es resolgui la situació d’emergència, per a la tramitació dels tributs però en qualsevol cas el període de cobrament voluntari NO COMENÇARA el 1 d’abril, NI ES CARREGARAN REBUTS AL BANC a 5 de maig. Quan hi hagi un nou calendari establert s’avisarà a la població.


Per a qualsevol aclariment podeu adreçar-vos al Servei de Recaptació del Consell Comarcal del Pla de l’Estany per correu electrònic:


recaptació@plaestany.cat o a les oficines d’atenció del Consell Comarcal telefònicament 972 573 550.


Recordeu que les oficines d’informació resten tancades al públic presencial durant la situació d’emergència.