Informació sobre el coronavirus SARS-CoV-2

Atenció!! des de l’Ajuntament de Sant Miquel de Campmajor els comuniquem que activem el Pla PROCICAT del municipi, i es tanquen totes les instal·lacions municipals i totes les activitats associatives i socials del poble, així com les activitats programades entre el dia 13 al 27 de març de 2020.

L’Ajuntament treballarà a porta tancada. Només s’atendrà al públic quan sigui una demanda de força major. Les peticions i sol·licituds s’han de fer via telemática a través de la pàgina web de l’Ajuntament  www.santmiqueldecampmajor.cat, seu electrònica i instància genèrica.

 

cartell-ciutadania-puc-estar-afectat-coronavirus-A4_page-0001 cartell-ciutadania-que-es-coronavirus-A4_page-0001

 

El Departament d’Educació, seguint instruccions del Departament de Salut i com a mesura excepcional per contenir el coronavirus, ha pres la decisió de tancar a partir del dia 13 de març i fins al proper dia 27 març, ambdós inclosos, tots els centres educatius del país i, per tant, han quedat suspeses les classes en horari lectiu i les activitats extraescolars.

Us recomanem que seguiu les indicacions, recomanacions i protocols que estableix el Departament de Salut pel que fa a la prevenció del virus i que podeu consultar a http://canalsalut.gencat.cat/coronavirus