Preinscripcions pel curs 2018-2019

 

Procés de preinscripció per Educació Secundària Obligatòria (ESO).

 

Per a informar-vos i formalitzar la preinscripció us podeu adreçar a l’Oficina Municipal d’Escolarització de l’Ajuntament (Sala d’actes) o a qualsevol dels centres d’educació secundària de la ciutat de Banyoles.

 

Les dates de la preinscripció seran del 13 al 24 d’abril, per al segon cicle d’educació infantil, educació primària, centres integrats i educació secundària obligatòria.

 

Durant el període de preinscripció a l’Oficina Municipal d’Escolarització de l’Ajuntament de Banyoles us atendrà en el següent horari:

 

  • Cada dia  de 9 del matí a 2 del migdia i dimarts i dijous de 2/4 de 5 a 2/4 de7 de la tarda.

 

Durant aquest horari s’atendrà al públic de manera continuada i les persones que ho desitgin poden sol·licitar cita prèvia trucant als telèfons 972570050 o 972581848 de 9 del matí a 2 del migdia.

 

La documentació que haureu d’adjuntar a la preinscripció i els criteris de baremació són els que us relacionem al document adjunt.

 

Al mateix temps, us informem que els centres us conviden a una JORNADA DE PORTES OBERTES:   

 INS PLA DE L’ESTANY                               Dissabte, 17 de març,  de 10 a 12 del matí.

 INS JOSEP BRUGULAT                            Dimarts, 13 de març, a les 8 visita al centre i a les 9 xerrada.

 INS PERE ALSIUS                                     Dijous, 15 de març a 2/4 de 8 visita al centre i a 2/4 de 9 xerrada.

 ESO Escola CASA NOSTRA                     Podeu concertar entrevista i visita.

 

La jornada de portes obertes està dirigida als pares i mares. Els alumnes que vulguin assistir-hi hauran d’anar acompanyats d’un adult.

Podeu consultar tota la informació sobre preinscripcions al bloc del Servei d’Educació, http://educacio.banyoles.cat, formulari de preinscripció, calendari, barem i puntuació, documentació, etc., així com al web de Departament d’Ensenyament, www.gencat.cat/ensenyament.