Prevenció d’incendis- Franges seguretat

RECORDATORI‼️El dijous 8 de juliol a les 19:30 hores tindrà lloc a la Sala Polivalent (sota l’Ajuntament) una reunió on es tractaran diversos temes relacionats amb les obligacions de la Llei 5/2003 de prevenció d’incendis.

👉En primer lloc s’exposarà el marc legal vigent, les obligacions dels propietaris i de l’ajuntament i les condicions tècniques que han de complir les franges perimetrals de seguretat.

👉En segon lloc, un representant del cos de Bombers de Girona explicarà quin és el risc real existent, com gestionen els bombers un d’incendi forestal, quines són els protocols que s’han d’implementar a nivell de veïns i es donaran consells d’autoprotecció.

👉Finalment, juntament amb un representant del cos d’Agents Rurals, es resoldran tots els dubtes dels veïns pel que fa a la normativa, a la realització i a la gestió d’aquestes franges en el temps.

 

Aprofitem per recordar l’article que es va publicar a la web  el dia 2/03/2020–   http://www.santmiqueldecampmajor.cat/promocio-variable/franges-de-proteccio-perimetral-prevencio-dincendis/